Michelle Zhao
© Silje Bryn Knutsen

Michelle Zhao

Michelle Zhao (b. 1984)is from the Chinese province Yunnan. Through her concept No Sweet Sour, consiting of a blog, social media, courses and catering, she is helping Norwegians get better acquainted with the flavours of China. She's lived in Norway since 2012, where she now also runs the restaurant Banzha.

Titles

1 - 1 of 1 results

Reviews

«Dette er en skikkelig smaksbombe av en «reisekokebok» som flommer over av gode smaker, kulinarisk historie og forståelige oppskrifter.»

«(...) resultatet er en fargerik kokebok og suveren guide til autentiske retter som kan gjenskapes på ethvert norsk kjøkken.»

Runar Larsen, Vagabond Reiselyst (utgave 3 2024)Hjemmelaget kinesisk

«Hjemmelaget kinesisk» er en bok du ikke visste du hadde bruk for, før du hadde lest den.

«Kinesisk festfyrverkeri fra kjøkkenet»

Jan Nyberg, Bergens TidendeHjemmelaget kinesisk

Du finner ikke en kokebok med lettere, bedre og mer autentiske retter enn denne – jeg har smakt dem alle!

Christopher Haatuft, kokk og restauranteier, .Hjemmelaget kinesisk