No Sweet Sour (Innbundet)
Author:
Norwegian title: | Hjemmelaget kinesisk |
Author: | Michelle Zhao |
Binding: | Innbundet |
Year: | 2024 |
Pages: | 216 |
Publisher: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202766290 |
Kategori: | Cook Books |
Norwegian title: | Hjemmelaget kinesisk |
Author: | Michelle Zhao |
Binding: | Innbundet |
Year: | 2024 |
Pages: | 216 |
Publisher: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202766290 |
Kategori: | Cook Books |
The most tempting and inspiring Yunnan food!
Michelle Zhao runs the successful restaurant Banzha. She is also native to the Chinese province of Yunnan, known for its flavorful dishes with medium spice, richness and an excellent balance of sweet and sour. In this tempting and colorful book, Michelle shares the very best dishes of the region: From quick and easy dinners to local classics, and delicious Yunnan Street food.
Try dishes like bbq eggplant salad, the festive dish Lion’s Head, everyday favorites like fried rice, or even classic wontons. No Sweet Sour will inspire you to try new flavors and methods, spark your creativity and give you brand new ideas for your home cooking!
***
«This is a real flavor bomb of a "travel cookbook" that overflows with great flavours, culinary history, and understandable recipes.»
Vagabond Reiselyst, six/six stars
«No Sweet Sour is a book you didn't know you needed until you read it. [...] Chinese fireworks in the kitchen!»
Bergens Tidende, six/six stars
«You won't find a cookbook with easier, better, and more authentic recipes than this one – I've tasted them all!»
Christopher Haatuft, chef and restaurant owner
«Dette er en skikkelig smaksbombe av en «reisekokebok» som flommer over av gode smaker, kulinarisk historie og forståelige oppskrifter.»
«(...) resultatet er en fargerik kokebok og suveren guide til autentiske retter som kan gjenskapes på ethvert norsk kjøkken.»
«Hjemmelaget kinesisk» er en bok du ikke visste du hadde bruk for, før du hadde lest den.
«Kinesisk festfyrverkeri fra kjøkkenet»
Du finner ikke en kokebok med lettere, bedre og mer autentiske retter enn denne – jeg har smakt dem alle!
Christopher Haatuft, kokk og restauranteier, .