Kari Løvendahl Mogstad
© Foto: Nikol Herec

Kari Løvendahl Mogstad

Titles

1 - 2 of 2 results

Reviews

«En utrolig velskrevet og ærlig bok som beskriver hvordan det påvirker hele familien når en "spiseforstyrrelse" flytter inn.»

«(...) gir et ærlig og usminket bilde av hvordan det oppleves å ha et alvorlig sykt barn.»

«Jeg anbefaler boka til både fagpersoner og til pårørende.»

«(...) denne boken kan være en stor hjelp for andre til "å finne deres vei ut". Anbefales!»

Tine Sundfør, klinisk ernæringsfysiolog, StorytelVår vei ut

"En ganske unik og absolutt relevant bok som evner å gi oss mange perspektiver.

Kari Løvendahl Mogstad skriver både som mor og lege, altså både innenfra og utenfra om hvordan det kan oppleves når tenåringsdatteren blir syk. Men datteren Selma Løvendahl Mogstad Leraand presenterer også sine erfaringer fra sykdomsperioden: altså et nytt innenfraperspektiv.

«VÅR VEI» kan således være en viktig kilde for svært mange: unge, voksne, foreldre, andre pårørende og fagfolk. Anbefales absolutt!"Villa SULT Institutt for spiseforstyrrelser, FacebookVår vei ut

«Bokas særlige styrke ligger i det insisterende kravet om å bli møtt med empati – både for den syke og de pårørende. (...) Det er også flere sider ved historien vi alle kan lære noe av.»

«Som en protest mot samfunnets usunne perfeksjonskrav, viser hun at det holder i massevis å være en god nok mor – om man er villig til å være åpen om egne feil og vise sårbarhet. Slik blir hun også forbilde for foreldre i en lignende situasjon.»

Ida Skjelderup, Sinn og samfunn (november 2022)Vår vei ut

«Det er en velskrevet og interessant bok, lett å lese og bli engasjert av, og den er like viktig som bøker om trassalder og sinksalve. En høyst velkommen bok for foreldre med store og mellomstore barn – de bøkene er det ikke for mange av.»Torborg Igland, Færdrelandsvennen

«Som kunnskapsoppsummering av helsespørsmål som står sentralt for unge i dag er boken god, faglig tung og viktig. Allmennleger og helsesøstre, lærere og ungdomsledere kan godt lese den og få mer kunnskap om hvordan det står til i ungdomskulturen.»

Johanne Sundby, Tidsskrift for Den norske legeforening (utgave 17)

Bibliography

2022 - Vår vei ut

2017 - Kroppsklemma