Food Fermentation
Mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!
Gry Hammer
Norwegian title: | Den moderne jeger |
Norwegian subtitle: | Over 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat |
Author: | Gry Hammer |
Binding: | Innbundet |
Year: | 2017 |
Pages: | 216 |
Publisher: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202521509 |
Kategori: | Cook Books og Self Help |
Do you want to live healthily and sustainably – even though you're trapped in the daily grind? Learn from fermentation and Nordic Kitchen expert Gry Hammer about how to hunt with modern weapons like smartphones and the Internet to find what you want – whether it's meat from free-range animals, unpasteurized milk, or a kombucha starter. And of course, she shows you how to prepare the best and most nutritious food.
The book is practical and focused on “how tos”, with over 100 recipes for everything from Stone Age bread to waffles, liver paté to chocolate spread, venison, mutton stew, cod tongues, tomato soup and beet burgers, and even sweets like apple cake and colostrum pudding.
Mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!
Gry Hammer
Maten og livsstilen som reparerer og fornyer tarmen
Gry Hammer
Slik virker de . Slik bruker du dem
Gry Hammer
Med boka "Den moderne jeger" gir Gry Hammer oss et vidunderlig verktøy for å inkludere den sunne, helseriktige tradisjonsmaten i vår hverdag - på måter du kanskje ikke har tenkt på, men som passer til vår moderne livsstil.
Anne Lene Johnsen, Helsemagasinet nr. 3/2017